14.03.2014, 08:32
Witajcie, mam taką sprawę. Wykonałem, założyłem od zera forum dla pewnej instytucji. Są na nim treści, zdjęcia, itp użytkowników tego forum. Niestety nie mogę dogadać się w pewnych sprawach finansowych i innych z zarządem tej instytucji i chciałbym je usunąć, zamknąć - nie wiem co lepsze. Czy mam takie prawo? Żadne umowy nie były podpisywane. Może wystosować pismo/ umowę o opłacie za administrację do zarządu? Straszą mnie jako admina, że jeśli skasuję forum to zgłoszą to na policję.
cyt.
"W sytuacji gdy, podjęte zostaną przez kogoś starania i/lub działania, mające na celu utratę praw majątkowych do treści, informacji, zdjęć zgromadzonych na forum, które w świetle prawa stanowią własność Stowarzyszenia, podjęte zostaną niezwłocznie dziania prawne dot. zgłoszenia właściwemu organowi ścigania dla siedziby Stowarzyszenia, faktu utraty praw majątkowych do tychże treści.
W imieniu Zarządu Stowarzyszenia - Prezes "
Co robić?
cyt.
"W sytuacji gdy, podjęte zostaną przez kogoś starania i/lub działania, mające na celu utratę praw majątkowych do treści, informacji, zdjęć zgromadzonych na forum, które w świetle prawa stanowią własność Stowarzyszenia, podjęte zostaną niezwłocznie dziania prawne dot. zgłoszenia właściwemu organowi ścigania dla siedziby Stowarzyszenia, faktu utraty praw majątkowych do tychże treści.
W imieniu Zarządu Stowarzyszenia - Prezes "
Co robić?