wersja skryptu MyBB: 1.6.12
adres forum: erfectskill.xaa.pl/
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu): Szukam takiego samego pomniejszenia obrazku (automatycznego) jak na MyBBoard.pl
Napisz co dokładnie nie chce działać? Opisz swój problem. Dodaj jakieś screeny...
Ja używam tego pluginu od dawna i nigdy nie miałem z nim problemów.
(31.01.2014, 00:20)Ecosse napisał(a): [ -> ]Napisz co dokładnie nie chce działać? Opisz swój problem. Dodaj jakieś screeny...
Ja używam tego pluginu od dawna i nigdy nie miałem z nim problemów.
wgrywam go, włączam plugin i gdy np. dodaję obrazek i patrzę czy go zmniejsza to nadal jest tego samego rozmiaru :/
1. Sprawdź czy plugin jest włączony w opcjach pluginu (ACP → Konfiguracja → Fit on Page).
2. Ustaw poprawną wartość Resize Width w ustawieniach pluginu - zależy ona od szerokości pola twojego posta. Ja u siebie używam 650.
U mnie z takimi opcjami wszystko działa. Wartość Resize Width to wartość powyżej której obrazki w tagach img zostaną przesklowane. Jeżeli szerokość obrazka który dodałeś do posta jest mniejsza niż 650 obrazek wcale nie zostanie przeskalowany.
Szczerze nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem. U mnie normalnie skaluje obrazek:
[
attachment=7623]
Dodatkowo polecam Ci pobrać spolszczenie do tego pluginu
https://webboard.pl/thread-9370.html
Może po prostu przeglądarka nie załapała? Odśwież stronę w tym temacie co dodałeś obrazek za pomocą
CTRL+F5.
(31.01.2014, 00:40)Ecosse napisał(a): [ -> ]Szczerze nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem. U mnie normalnie skaluje obrazek:
Dodatkowo polecam Ci pobrać spolszczenie do tego pluginu
https://webboard.pl/thread-9370.html
Może po prostu przeglądarka nie załapała? Odśwież stronę w tym temacie co dodałeś obrazek za pomocą CTRL+F5.
Zauważyłeś, że jak patrzy się np. na napisany post/temat przez użytkownika to pkt. reputacji i warny i avatar są tak jakby po lewej stronie bardziej? a nie wyśrodkowane :O nie wiesz może czego to przyczyną jest ?
Ps. wiem wiem, 1 temat 1 problem ;p
faktycznie ;p przeglądarka nie załapała ^^