wersja skryptu MyBB: nowe
adres forum: nadajewradiu.com.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu): Szukam ciemnego stylu muzycznego takiego dość ładnego. Znalazłem tutaj :
https://webboard.pl/thread-32967.html
Ten Blackender MyBB ale po wgraniu go nie ma obrazków nic.
A wgrałeś dobrze obrazki na ftp ??
Tak wszystko dobre wgrałem i nie czyta niestety
Przecież masz obrazki w tym stylu, to Ty na 100 % źle wgrywasz.
Folder blackender, który znajduje się w UPLOAD → images przenieś do images na serwerze, i pliki z jscripts do jscripts. Jeśli nadal źle będzie to w ustawieniach (z poziomu ACP) stylu sprawdź czy jest ustawiona ścieżka do katalogu obrazków.
i znów mi piszesz że źle wgrywam! Dobrze wgrałem i nie było widać ;(
Styl nie jest ustawiony jako domyślny, ciężko jest cokolwiek powiedzieć...
Już ustawiam jak chcesz zobaczyć.
Snake wszystkie obrazki są wgrane na FTP ! nie rozumiesz tego ? Z każdym mam problem na tym FTP na testowym wgrałem i działa bez problemu
Ustaw tamten styl...
Może masz złe rozszerzenia obrazków, skoro twierdzisz, że dobrze wgrałeś?
A w ACP → Style i szablony → Style → Twój styl → Katalog obrazków * jest poprawna ścieżka?
Tak ! Jest wszystko dobrze ! czytanie ze zrozumiemien! Wgrałem na testowe CBA i tam działą a na tym już nie chce ;/
A takie pytanie PHPBB3 musi być w plikach MyAdmin ? bo dostałem dostęp właśnie.
PHPBB3 skasowałem i nic
nadal nie działa .
Snake osoba która prowadzi forum miała wcześniej PHPBB3. Robiłem reinstal całego MYBB itp i nadal jest ten sam problem na stylu ;(
Gdzie jaj mam zmienić to co podałeś w tym linku bo tutaj nic takiego nie widzę " SS"
Edit# Poradziłem sobie. Nie wiem czego to jest wina że na hostingu ProSerwer nie wgrywa mi na ftp tylko muszę przez CPanelX no ale dziękuje za pomoc