Ja dalej nie mam dostępu
Mhm teraz przeczytałem (chciałem tylko sprawdzić jak to wygląda

). Po za tym książka php by mi się przydała

heh, ciekawe ile błędów zrobiłem

jak znam swoje szczęście to na pewno przegram, ale udział biorę

Uwaga, ważna informacja! Nie podaliśmy Wam zasady działania mechanizmu, więc
wszystkie wyniki zostają zresetowane i do quizu przystąpić należy jeszcze raz!
Wypełnianie quizu
Mechanizm działa następująco: wchodząc na stronę quizu (
https://webboard.pl/quiz.php )
macie 60 minut na wypełnienie pytań. Możecie w tym czasie wyjść z tej strony i potem znów na nią wejść, aby zaznaczyć odpowiedzi. Po godzinie, jeśli już byliście na tej stronie i z niej wyszliście dotrze do nas wynik 0% i
nie będziecie już mieli możliwości wysłania odpowiedzi. Data, która wyświetli się nam przy Waszym wyniku to czas, w którym kliknęliście na przycisk, który wysyła odpowiedzi.
System zliczania punktów i przyznawanie wygranej
Za każdą poprawną odpowiedź przyznawany jest 1 punkt, natomiast za złą - 0 punktów. Maksymalnie do uzyskania jest możliwych 10 punktów.
O wygranej decyduje najwyższy wynik, w przypadku remisu jednak wygrywa ten, kto wysłał do nas odpowiedzi jako pierwszy.
Za wszystkie problemy przepraszamy i zapraszamy do ponownego wykonania quizu.
Wypełnione i wysłane. Czekam na wyniki. Szkoda, bo za pierwszym razem byłem w 100% pewny odpowiedzi, a teraz nie

. Jednak jestem dobrej myśli

.
- To była "nagroda niespodzianka"

Więc mam nadzieję, że ja takiej nagrody nie dostanę

heh, kolejny raz wypełniłem

Dark teraz wydaje mi się że lepiej mi poszło, ale czas zobaczy, znając moje szczęście to pewnie i tak przegram

5:29 - moje forum naprawione, 7 artykułów napisanych, a mi jeszcze się quiz uzupełniać zachciało.

Heh, książka przydałaby się. Powodzenia!

no więc 27 był wczoraj więc na wyniki czekamy, czekamy

wiem że szanse mam marne, więc pozostaje mi tylko pogratulować osobie która wygra

O kurka, dopiero teraz wszedłem na MyBB PL i w ostatni dzień udało mi się jeszcze wysłać formularz. Większość to strzały, bo zbytnio o ekipie pojęcia nie mam. Praktyczne projekty PHP może i by się przydały... W każdym bądź razie dobrze, że są takie proste konkursy, w których można wygrać nawet szczęściem. Do innych się nie nadaje

.
Raczej mam pecha, że tak późno wysłałem. Ale cóż, jak mówi mój miszcz. Pozostawiam wszystko... SZCZĘŚCIU!