Webboard

Pełna wersja: Urodziny MyBB PL po raz szósty!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[Obrazek: banner-news.png]

News w Portalu: https://webboard.pl/obchodzimy-6-te-urodziny/

Nie każdy zauważył, ale my na pewno (tę parę zmarszczek więcej i... więcej zużytego RAMu :D) - MyBB PL obchodzi swoje sześciolecie!

Mamy dla Was kilka niespodzianek, które będą pojawiać się codziennie przez nadchodzący tydzień.

Pierwszą z nich jest wywiad z liderem Moderatorów - Errorerem, z którego możecie dowiedzieć się kilku ciekawostek o tym, co "kosi posty" w imię porządku na Forum :)

Zapraszam do lektury.
Pierwszy... Gratulacje wytrwałości przede wszystkim. Dzięki, że jesteście. Blablabla... Wszystkim miło, wszystko fajnie. Może jakiś zlot? :)
Drugi! nioch nioch czego wam tu życzyć..? Na pewno drugiej 6 i trzeciej :P Cieszę się że jestem użytkownikiem tego forum i dalej nim będę (a może awansuje? xD). Nie umiem składać życzeń. xD

Piona! ;)
Super! oby tak dalej, 6 lat za wami :) panowie, życze wam 100 lat :D MyBB się rozszerza, wiedza na temat skryptu dzięki mybborad.pl jest jeszcze większa :)
Wszystkiego najlepszego MyBB PL, Ekipo i Użytkownicy. :)
Przyłączam się do życzeń. 100 LAT! :)
Nie brakuje Wam wytrwałości! Życzę więc Wam jeszcze większej popularności.
To już drugie urodziny MyBB, jakie mam okazję spędzać jako ekipianin. Jak ten czas szybko leci :)
Osobiście z mojej strony życzę nam, ogólnie jako supportowi, abyśmy nadal prężnie działali przez kolejne lata, a społeczność MyBB w Polsce się nadal powiększała. Całej ekipie życzę sukcesów w życiu prywatnym i sporo czasu wolnego, coby trudy życia codziennego i nasze obowiązki poza forum nas nie zgnębiły :D
Hehe, może jak się postaracie to dostaniecie srebrnego pensa z okazji urodzenia się [wreszcie] royal baby ;)

PS. a ja już tu jestem prawie 3 lata :D
Wchodzi Andrzej, wchodzi Władzio
MyBBoardzik to już dziadzio.
Tyle nerwów, tyle pracy
By supporcik mieli rodacy.
Taka baza: style, mody
A to wszystko - dla urody.
By te fora, szare smutne
By nie były tak pokutne (?).
Lejcie wódki, lejcie panie
Userom też się coś należy za pomaganie!
Ja tu jestem 2 lata w sumie. Bywały także u mnie wzloty i upadki, ale ja zostaję tutaj do końca, którego miejmy nadzieję - nie będzie. Na prawdę gratulacje dla Was chłopaki - mam na myśli głównie ekipę, co drugi by pewnie odpuścił sobie po jakimś czasie, a Wy mimo wszystko daliście radę. Nie mówiąc za wiele, to też zasługa użytkowników :) 100 lat i jeszcze więcej!
Były wzloty i były upadki, ale z całego serca Wszystkiego najlepszego pomimo, że spóźnione.
No już zbytnio z tymi "upadkami" nie przesadzajmy, bo to jakby dotyczyło związku jakiejś brazylijskiej telenoweli. Było dobrze i jest dobrze i żeby dalej było dobrze.
najnajnajlepszego
100 lat :)
heh, więc teraz może być tylko lepiej :)
pozdrowienia dla wszystkich użytkowników :)
Stron: 1 2