13.07.2013, 14:52
wersja skryptu MyBB:1.6
adres forum:localhost
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty):
Cześć , na starcie chciałam zaznaczyć iż jest to moje pierwsze zderzenie z myBB.Tak więc proszę o uszanowanie reguły pomagasz albo spadasz.
Mam mały problem ale najpierw proszę was o sprawdzenie screenów
[attachment=6941]
[attachment=6942]
Poniżej zamieszczę opis dla tych którzy nie potrafili zrozumieć o co mi chodzi:
//Zdjęcie NR1//
Problem Pierwszy :
Zmiana nazw oraz odnośników w ''topie'' Chodzi mi o górne menu gdzie widnieje [HOME, SZUKAJ, UŻYTKOWNICY, KALENDARZ, POMOC.]Chce wiedzieć w jakim pliku mogę dodać tam kolejny odnośnik bądź usunąć już istniejący.
Problem Drugi : ROZWIĄZANY
Jak usunąć tekst ''Dział'' który wyświetlany jest pod każdą kategorią.
Problem Trzeci :
Czy istnieją odpowiednie pluginy np polub nas na facebooku , zmiana statusu użytkownika , top 15 aktywnych użytkowników ? Czy będę mogła umieścić je tam z boku ?
Na tym koniec problemów z ''mainem''
//Zdjęcie NR 2 //
Problem Pierwszy :
Obrazki dla opcji Odpowiedz , Cytuj itd itp , całkowicie znikły obrazki zrobie własne lecz nie wiem jak je ''podpiąć'' ...
Problem Drugi :
Chciała bym uzyskać większy odstęp między postami użytkowników bo póki co zlewa się to wszystko razem może macie jakies własne pomysły co zrobić żeby lepiej to wyglądało ?
Problem Trzeci :
Czemu wielkość awataru użytkownika jest ''skalowana'' oryginalnie wgrany awatar ma wymiary 184x184.Jak to zmienić ?!
adres forum:localhost
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty):
Cześć , na starcie chciałam zaznaczyć iż jest to moje pierwsze zderzenie z myBB.Tak więc proszę o uszanowanie reguły pomagasz albo spadasz.
Mam mały problem ale najpierw proszę was o sprawdzenie screenów
[attachment=6941]
[attachment=6942]
Poniżej zamieszczę opis dla tych którzy nie potrafili zrozumieć o co mi chodzi:
//Zdjęcie NR1//
Problem Pierwszy :
Zmiana nazw oraz odnośników w ''topie'' Chodzi mi o górne menu gdzie widnieje [HOME, SZUKAJ, UŻYTKOWNICY, KALENDARZ, POMOC.]Chce wiedzieć w jakim pliku mogę dodać tam kolejny odnośnik bądź usunąć już istniejący.
Problem Drugi : ROZWIĄZANY
Jak usunąć tekst ''Dział'' który wyświetlany jest pod każdą kategorią.
Problem Trzeci :
Czy istnieją odpowiednie pluginy np polub nas na facebooku , zmiana statusu użytkownika , top 15 aktywnych użytkowników ? Czy będę mogła umieścić je tam z boku ?
Na tym koniec problemów z ''mainem''
//Zdjęcie NR 2 //
Problem Pierwszy :
Obrazki dla opcji Odpowiedz , Cytuj itd itp , całkowicie znikły obrazki zrobie własne lecz nie wiem jak je ''podpiąć'' ...
Problem Drugi :
Chciała bym uzyskać większy odstęp między postami użytkowników bo póki co zlewa się to wszystko razem może macie jakies własne pomysły co zrobić żeby lepiej to wyglądało ?
Problem Trzeci :
Czemu wielkość awataru użytkownika jest ''skalowana'' oryginalnie wgrany awatar ma wymiary 184x184.Jak to zmienić ?!