Witam wszystkich!
Chciałem Wam przedstawić moje najnowsze forum, które oparłem właśnie na silniku MyBB
Poprzednio fora miałem na phpBB by przemo
Postanowiłem się przenieś na MyBB
Simsony.info -
forum o Simsonach, strona na której uzyskasz pomoc dotyczącą naprawy i tuningu swojego Simsona, forum użytkowników motorowerów marki Simson. Dyskusje, pomoc, tuning, pasja, gry i zabawy- to wszystko u nas! Zapraszamy wszystkich wielbicieli lub posiadaczy tej marki motorowerów na nasze forum. Jeśli jesteś mechanikiem lub zajmujesz się w wolnych chwilach swoim Simsonem lub innym motorowerem to możesz pomagać innym i przy tym samemu się czegoś nauczyć! Simsony.info to przyjazne dla użytkowników forum simsonowskie z najlepszą doświadczoną ekipą!
Dobrze dobrana kolorystyka, nawet fajny baner, ale i tutaj kuluje sprawa działów. Za dużo ich, zbyt chaotycznie przyporządkowane do kategorii.
Niestety o zawartości nic nie powiem, bo forum wymaga rejestracji (zabieg, żeby pozyskać więcej osób? lepiej zawsze zrobić kilka ogólnodostępnych działów...).
(15.04.2009, 04:30)DamYan napisał(a): [ -> ]Niestety o zawartości nic nie powiem, bo forum wymaga rejestracji (zabieg, żeby pozyskać więcej osób? lepiej zawsze zrobić kilka ogólnodostępnych działów...).
Zrobiłem mniej wazne działy ogólnodostępnymi
Tylko dział Warsztat jest dostępny po zalogowaniu ;P
Co do tego iż jest za dużo działów to mi tam się wydaje dobrze :E Może kiedyś to trochę pozmieniam ;P Ale czy chaotycznie dobrane do kategorii? To jest własnie dobrze ;P
(19.04.2009, 13:39)Kamilo0002 napisał(a): [ -> ]/.../ Ale czy chaotycznie dobrane do kategorii? To jest własnie dobrze ;P
Jest chaotycznie podobnie jak Twoja wypowiedź
To by wszystko wyjaśniało.