wersja skryptu MyBB: 1.6.8
adres forum: www.minecraftside.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty):
Witam, jak klikniecie przy SB na Wersja Mobilna i Pokaż całego SB to jakieś dziwne tabelki się pokazują z błędami. Wiecie może jak to naprawić?
Oraz. Jak widzicie logo i panel Logowania jest lekko w lewo przesunięty, jak go centralnie wyśrodkować?
1 temat - 1 problem/pytanie.
Jesli chodzi o te tabelki to ja usunąłem opcje Wersja Mobilna i Pokaż całego Shoutboxa. Moim zdaniem nie jest to potrzebne i śmiga u mnie
Ale jeżeli nie chce usunąć.. to jak to naprawić.. bo w sumie wersja mobilna jest dla telefonu.. zaś w sumie pokaż całego SB mogę usunąc.. tylko gdzie to się robi/'
HateLove napisał(a):Oraz. Jak widzicie logo i panel Logowania jest lekko w lewo przesunięty, jak go centralnie wyśrodkować?
Podaj zawartość style i szablony->szablony->Nazwa stylu->Nagłówek->Header
Albo sam się pobaw marginesami lub position: relative; bo tag center chyba nie działa.
A tego co widziałem wystarczy w Style i szablony->Style->nazwa stylu->edytuj styl->global.css->Edycja zawasowana->szukasz #logo i tam zmieniasz w margin: 0px 0px 0px 100px; na margin: 0px 0px 0px 20%; i powinno być.
Kod:
onMouseOver='rollover.src="http://i.imgur.com/9iirU.png"'
onMouseOut='rollover.src="http://i.imgur.com/9iirU.png"'>
Po co ci to ?
onMouseOver oznacza że po najechaniu myszki a to onMouseOut po najechaniu i opuszczeniu
rollover.src a to oznacza zamianę
A u ciebie jest tak napisane że po najechaniu ma zmienić na to co jest a potem z powrotem zmienić na to co jest po najechaniu, więc chyba zbędne.
Okej, dzięki.. a jak usunąć to pokaż całego SB i naprawić wersje mobilną?
EDIT
W razie czego na jakieś święta czy coś to można wykorzystać.
HateLove napisał(a):W razie czego na jakieś święta czy coś to można wykorzystać.
??
A nie możesz na święta po prostu logo zmienić ? A nie robić tak że po najechaniu zmieni się logo na jakieś inne a potem po "odjechaniu" zmieni się na jeszcze inne lub na poprzednie.
A no w sumie
A jak usunąć oraz naprawić to co wcześniej pisałem?