Witajcie, dzisiaj z racji tego, że nie miałem nic do roboty, zacząłem edytować styl pod mybb. Trochę się w to wkręciłem, no i właśnie skończyłem. Chciałbym się dowiedzieć co o nim sądzicie, z góry dziękuję
Styl pod adresem
http://www.ps3club.me3.pl/index.php
Logo strony także zrobione przeze mnie, ogólnie pozmieniałem większość grafik, ale także lekko zedytowałem styl od strony kodu. Nie zmieniłem jeszcze ikonek działów.
Całkiem całkiem, ale zmieniłbym w nim jeszcze menu - jest jakieś takie dziwne, puste. Według mnie styl ładniej prezentuje się jak linki są w kolorze białym.
Pozdrawiam!
Mały updejcik
Przetłumaczyłem buttony oraz zmieniłem kolor linków na biały, jak mówiłeś. Jeszcze trochę te kolory linków pozmieniam, linki do działów chyba zrobię takie szare ale dosyć jasne, a kategorii może na jakiś czerwony? hmm... co myślicie?
Co do tego menu to sam nie mam zbytnio pomysłu.
Czekam na kolejne opinie i propozycje z Waszej strony
Styl bardzo mi się podoba, a szczególnie panele z kategoriami. I jeszcze mam pytanie: Forum jest aktualnie w budowie? Jakoś pustawo na nim
Styl mi się podoba. Jest prosty a taki lubię. Jedyna rzecz która trochę mi tu nie pasuje to kolor tła pod witamy w społeczności...
Cytat:Styl bardzo mi się podoba, a szczególnie panele z kategoriami. I jeszcze mam pytanie: Forum jest aktualnie w budowie? Jakoś pustawo na nim
Te forum jest testowe, tylko pod edycję styli
szczerze powiem, że myślałem o założeniu takiego forum, no ale sam nie wiem. Jak Wy myślicie?
Co do tych kategorii, to będą jeszcze trochę zmienione. Dzięki za ocenę
Cytat:Styl mi się podoba. Jest prosty a taki lubię. Jedyna rzecz która trochę mi tu nie pasuje to kolor tła pod witamy w społeczności...
Rzeczywiście kolor tła tam jest inny, wcześniej nie zauważyłem, dzięki za dostrzeżenie tego
no i dzięki za ocenę.