Webboard

Pełna wersja: Ikonki obok działów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wersja skryptu MyBB: 1.6.7
adres forum: www.fx-forum.xaa.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu): Witam, posiadam problem, z ikonkami obok działów, tzn chciałbym by w stylu, który posiadam, była możliwość umieszczenia ikonek koło działów, tzn Dział Rozrywka i obok tego obrazek z lewej strony zamiast obrazków, które zawierają nowe tematy itp. Jeżeli jest możliwośćpodświetkamia tej ikonki którą bd mieć wgraną jeżeli będą nowe posty oraz zciemnioną, jeżeli będzie brak nowych postów.
@up
Próbowałem z pierwszym linkiem, i ów plugin działa tylko na Default stylu, na innym niestety nie pokazuje tego. Wiesz może, w czym przyczyna błędu?
Nie jestem pewny, nigdy nie używałem tej wtyczki, ale spróbuj dezaktywować plugin, ustawić nowy styl jako domyślny i ponownie aktywować.
Próbowałem tak kilka krotnie i bez skutku. Czy da się jakoś inaczej to poustawiać, czy jedynie przez ten plugin?
@up
Zaraz sprawdzę i przetestuję :)

Edit:

Dziękuję! Bardzo dziękuję za pomoc, wszystko działa, jedynie trzeba dodać do img w stylu :)