wersja skryptu MyBB:1.6.7
adres forum:battlefieldcenter.xorg.pl
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):zmiana reputacji na honor
Witam chciałbym zmienić napis reputacja na Honor i też chciałbym żeby pisał honor jak się najedzie na przycisk dawania reputacji
Hmm... Odpowiadają za to pliki językowe, tylko teraz trudno stwierdzić który. Zakładam, że inc/languages/polish/global.lang.php
dziękuję było to w tym pliku, ale nie wszystko bo jak wchodze na czyjś profil do dalej jest reputacja a w globalu tego niema ;/
Są jeszcze inne pliki językowe.
ACP -> Języki -> Polski -> Edytuj zmienne językowe -> member.lang.php
Wystarczy wyszukać reputacja, lub dowolną frazę, którą potrzebujesz
"Zanim będziesz mieć możliwość edycji plików językowych, musisz nadać uprawnienia (CHMOD) do zapisu plików." wyskakuje mi takie coś jakie dać uprawnienia 777? i gdzie bedzie ten plik w bazie ?
(29.04.2012, 07:52)tasakamana napisał(a): [ -> ]"Zanim będziesz mieć możliwość edycji plików językowych, musisz nadać uprawnienia (CHMOD) do zapisu plików." wyskakuje mi takie coś jakie dać uprawnienia 777? i gdzie bedzie ten plik w bazie ?
Pliki językowe edytuje się w ACP, a nie z poziomu ftp
Ja mam CHMODy wszystkich plików językowych ustawione na 604 i mi się nigdy do tej pory nie burzył