Jak pewnie niektórzy zauważyli - pojawił się nowy przycisk:
(
)
Służy on do
dziękowania za dany post, jeśli uznacie, że autor Wam pomógł, przyczynił się do rozwiązania Waszego problemu. Funkcja przydaje się, gdy Support działa jak należy
i ciągle są powody do dziękowania
, więc by nie popaść w monotonię i nie nabijać bezsensownie postów, które nic nie będą wnosić w wątek -
KLIKAJCIE W DZIĘKUJĘ
Po kliknięciu, pod postem pojawi się stosowna informacja:
[
attachment=37]
Podziękowań nigdy za wiele
, zatem zacznijcie już teraz!
a może by zrobić ten przycisk po "polskiemu " hehe??
korzystaliście z gotowego pluginu?? jeżeli tak to proszę o link bo kiedyś miałem taki lecz był do ****
A ja skrytykuję
useragent + thank + przyciski odpowiedzi i nowego tematu po lewej + nawigacja pod tematem to IMHO troszkę za dużo elementów wciskalnych na paru centymetrach kwadratowych
Innymi słowy, zagracone się troszkę nam forum robi (; Nie za dużo tego? Jak dla mnie useragent i dolną nawigację możnaby sobie darować.
Myślę, że póki co - wszystko jest w dobrych proporcjach. Nie ma przerostu formy nad treścią, a forum dzięki modyfikacjom i poprawkom, które staram się na bieżąco wprowadzać - staje się bardziej przyjazne użytkownikom napływającym z każdym dniem
Przypominam o przycisku i o tym, by go UŻYWAĆ, bo po to jest
Od dziś posty zawierające tylko słowo "dzięki" lub coś w ten deseń - będą usuwane.
Jak dla mnie dodatek nawet użyteczny, tylko jak wspominał
bryn sporo tego na pierwszy rzut oka. Napis: "Dziękuję wcisnęli:" powinien być wyśrodkowany na równo z godziną postu. Obecnie mocno odstaje od lewego brzegu, co nie wygląda za ładnie. Rozumiem, najpierw skupianie się na funkcjonalności supportu, ale drobne zmiany kosmetyczne nigdy nie zaszkodzą.
[
attachment=51]
moim zdaniem, uzycie "Dziekuje" spowoduje, ze ludzie nie beda korzystali z systemu reputacji. Punkty reputacji sa o tyle lepsze, ze mozna napisac dlaczego punktujemy osobe (zarowno na plus jak i minus)
dodatkowo od razu widac, czy taka osoba jest dobrym doradca, czy nie.
Osobiscie mi na tym nie zalezy, ale to uzyteczna zabawka
a gdzie znajde do tego spolszczenie? ;>
Ashoka napisał(a):a gdzie znajde do tego spolszczenie? ;>
na razie nigdzie ale na pewno Damian wrzuci je niedługo do Download.
patryk napisał(a):moim zdaniem, uzycie "Dziekuje" spowoduje, ze ludzie nie beda korzystali z systemu reputacji. /.../
Bez przesady
->
https://webboard.pl/showthread.php?tid=2...78#pid1078
Ashoka napisał(a):a gdzie znajde do tego spolszczenie? ;>
Na razie nie ma oficjalnego spolszczenia
, ale być może pojawi się "na tapecie" L-S MyBBoard.pl.
Ma ktoś może ten plugin w polskiej wersji ? Tak jak tu na forum ?
WesolyZniwiarz napisał(a):Ma ktoś może ten plugin w polskiej wersji ? Tak jak tu na forum ?
hehe drugi co pyta o to.. jaki popularny mod
jeszcze nie ma. ale luknij w góre i tam wszystko jest opisane
dokładniej tutaj
niedługo się będzie więc poczekajcie a na pewno dostaniecie spolszczenie hehe