wersja skryptu MyBB: 1.6.1
adres forum:http://rcczestochowa.cba.pl/index.php
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu): Potzrebuje taki styl jak tutaj na screenie.
no wiem, też to widziałem ale ja potrzebuje taki jak na screenie albo bardzo podobny
Taki styl musiał byś zakupić albo sam zrobić. Nie ma w internecie takiego stylu który dokładnie by odwzorowywał styl IPB 3. Wszystkie takie style pod MyBB które można zobaczyć w internecie są robione specjalnie na zamówienie przez grafików danego forum.
Ja wykonałem za swego czasu takowy styl... ale go sprzedałem..niestety aby mieć coś podobnego musisz zamówić...
(06.01.2011, 12:17)Errorer napisał(a): [ -> ]Taki styl musiał byś zakupić albo sam zrobić. Nie ma w internecie takiego stylu który dokładnie by odwzorowywał styl IPB 3. Wszystkie takie style pod MyBB które można zobaczyć w internecie są robione specjalnie na zamówienie przez grafików danego forum.
Wszystkie takie "cacyki" to kopie pirackie, dlaczego? Dlatego, że licencja nie zezwala na kopiowanie jakiejkolwiek grafiki. Wiem coś o tym ponieważ sam kiedyś wykonałem identyczny
Także nie licz, iż otrzymasz konkretną odpowiedź nie wspieramy piractwa.
:
Na tym zrzucie ekranu ewidentnie widać ikony działów i inne grafiki z ipb. skoro chce taki jak na screenie to będzie to kopia.
A czy ktoś będzie kopiował grafikę, jak zrobi własną? Jedynie to o co moga się przyczepić to o układ, ale to zawsze można przerobić tak aby i oni się nie przyczepili i osoba zamawiająca była zadowolona