legend
25.12.2010, 21:56
wersja skryptu MyBB: 1.6 ale to niema znaczenia
adres forum:to niema znaczenia
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):
Tego problemem nazwać niemożna po prostu edytuje wygląd ACP ( tworze nowy styl ) i nie mogę znaleźć stylu edytora szablonów i stylów, to w czym się edytuje, wiem że jest to zawarte w folderze admin\jscripts\codepress ale nie w pliku codepress.css gdyż tam niema tego kodu którego szukam, a szukam tego kodu
W żadnym z plików stylu dla acp tego nie mogłem znaleźć, wiem też że jest to wyświetlane w ramce
Czyli wychodzi na to że w szablonie ACP jest to wkodowane, tylko gdzie jest szablon ACP ? Nie chodzi mi o szablon CSS tylko o xHTML w którym wkodowany jest kod css
adres forum:to niema znaczenia
na czym polega problem (screen, opis, komunikaty, nazwa stylu/theme/szablonu):
Tego problemem nazwać niemożna po prostu edytuje wygląd ACP ( tworze nowy styl ) i nie mogę znaleźć stylu edytora szablonów i stylów, to w czym się edytuje, wiem że jest to zawarte w folderze admin\jscripts\codepress ale nie w pliku codepress.css gdyż tam niema tego kodu którego szukam, a szukam tego kodu
Kod:
element.style {
border: 1px solid gray;
display: inline;
height: 500px;
position: static;
visibility: visible;
width: 100%;
}
W żadnym z plików stylu dla acp tego nie mogłem znaleźć, wiem też że jest to wyświetlane w ramce
Kod:
<iframe frameborder="0" style="height: 500px; width: 100%; border: 1px solid gray; visibility: visible; position: static; display: inline;" src="http://localhost/MyBB/admin/jscripts/codepress/codepress.html?language=mybb&ts=1293310016280"></iframe>
Czyli wychodzi na to że w szablonie ACP jest to wkodowane, tylko gdzie jest szablon ACP ? Nie chodzi mi o szablon CSS tylko o xHTML w którym wkodowany jest kod css