02.04.2008, 19:12
Stron: 1 2
02.04.2008, 19:29
jak skrypt będzie gotowy do opublicznienia.
02.04.2008, 23:10
~Luk@s~ napisał(a):jak skrypt będzie gotowy do opublicznienia.
A to znaczy, że jeszcze sporo wody upłynie w rzekach, zanim full wyjdzie na światło dzienne. Jest sporo nowatorskich rozwiązań, wiele funkcji się "krzaczy" lub nie działa jeszcze w ogóle. To wymaga czasu i pracy programistów oraz testerów.
Podsumowując: nie wiem
08.06.2008, 22:38
Można powiedzieć, że jesteśmy coraz bliżej publikacji MyBB 1.4 Bety, oficjalnej i dostępnej dla wszystkich.
To oczywiście nie oznacza, że to będzie już wersja pełna i dopracowana, ale wiadomo ile osób ostrzy sobie pazurki, żeby mieć już choćby betę 1.4.
Póki co - trzeba testować naszą - http://beta.mybboard.pl/
To oczywiście nie oznacza, że to będzie już wersja pełna i dopracowana, ale wiadomo ile osób ostrzy sobie pazurki, żeby mieć już choćby betę 1.4.
Póki co - trzeba testować naszą - http://beta.mybboard.pl/
08.07.2008, 13:08
Wg tego co podali jakis czas temu na oficjalnym - prawdopodobna data premiery to koniec lipca - czyli calkiem niedlugo - ale nie jest powiedziane, ze data jest pewna wiec prace moga sie przedluzyc.
08.07.2008, 14:57
haRacz napisał(a):Wg tego co podali jakis czas temu na oficjalnym - prawdopodobna data premiery to koniec lipca - czyli calkiem niedlugo - ale nie jest powiedziane, ze data jest pewna wiec prace moga sie przedluzyc.
Wątpię aby się wyrobili... - chciałbym
wydaje mi się, że pod koniec roku ujrzymy FULL VERSION.... Co do tego jestem pesymistycznie nastawiony. Lepiej dłużej i aby wszystko było ok, niż już teraz mamy dostać wadliwą wersję.
Pozdrawiam
08.07.2008, 21:03
Panowie, lepiej poczekać dłużej i wykryć wszystkie wady i błędy niż później bez sensu raportować o tym że ktoś w tłumaczeniu napisał coś źle... A pośpiech jest dobry przy łapaniu pcheł
08.07.2008, 22:35
Gatz napisał(a):Lepiej dłużej i aby wszystko było ok, niż już teraz mamy dostać wadliwą wersję.
właśnie, że nie. nie ma co przeciągać i na siłę samemu bezskutecznie szukać błędów. kiedy upubliczni się oficjalną wersję wtedy użytkownicy sami poznajdują błędy. taka jest kolej rzeczy w przypadku każdego produktu (spójrzmy chociażby na KDE4).
08.07.2008, 23:21
Dwa dni temu wypuścili betę 2 także jest jakiś postęp i zazwyczaj bet jest maksymalnie 4 przed finalną wersją.
09.07.2008, 09:33
Gatz napisał(a):wydaje mi się, że pod koniec roku ujrzymy FULL VERSION....lol
Sami stwierdzili, ze bedzie moze pod koniec lipca, a Ty wyskakujesz, ze moze pod koniec roku. hahaha
Poza tym
Cytat:nie ma co przeciągać i na siłę samemu bezskutecznie szukać błędów. kiedy upubliczni się oficjalną wersję wtedy użytkownicy sami poznajdują błędy.
Po to wypuscili publiczna bete, zeby ludzie poznajdywali ostatnie bledy przed oficjalna.
09.07.2008, 10:08
haRacz napisał(a):Po to wypuscili publiczna bete, zeby ludzie poznajdywali ostatnie bledy przed oficjalna.
ale i tak wszystkie niedociągnięcia wyjdą dopiero w strefie produkcyjnej. przecież nikt nie wrzuca bety na miejsce dotychczasowej wersji.
09.07.2008, 18:31
Mam tylko nadzieję że nie będzie to samo jak z MS Vistą.. Milion pięćset nakładek na jeden system.. Zrócie tak by było dobrze
10.07.2008, 14:24
marines napisał(a):ale i tak wszystkie niedociągnięcia wyjdą dopiero w strefie produkcyjnej. przecież nikt nie wrzuca bety na miejsce dotychczasowej wersji.Zdziwilbys sie ile ludzi tak robi.
Poza tym oficjalne juz dawno jedzie na becie 1.4.
27.07.2008, 11:14
można powiedzieć, że już koniec lipca a oficjalnej wersji jak nie ma tak nie było.
27.07.2008, 12:18
middio napisał(a):można powiedzieć, że już koniec lipca a oficjalnej wersji jak nie ma tak nie było.
i co w związku? moim zdaniem żadne narzekania tego nie przyspieszą.
Stron: 1 2