Webboard

Pełna wersja: Hosting dla MyBB - oferty dla użytkowników MyBBoard.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zobacz w Portalu - Hosting dla MyBB - oferty dla użytkowników MyBBoard.plWszystkim administratorom forów, którzy męczą się z awaryjnymi darmowymi serwerami polecamy oferty sprawdzonych i stabilnych firm hostingowych współpracujących z MyBBoard.pl.
[Obrazek: 5a78ebed8db28fb6f835438698e3a9c7.gif]
Dzięki uprzejmości Pana Jana Dembickiego z firmy VIPServ.org możemy zaoferować naszym użytkownikom kolejną bardzo przystępną usługę hostingową za niewielkie pieniądze. Główną zaletą serwerów wirtualnych w tej firmie jest szeroka gama dodatków takich jak [url=]serwer[/url] SVN, system TRAC, repozytoria GIT, projekty Ruby On Rails, projekty Django, cURL, możliwość indywidualnego ustawienia php.ini, autoinstalatory (SMF, phpBB3, phpBB by przemo, osCommerce, eZ publish, Coppermine, Gallery2, Nucleus, Drupal, PHP-fusion, jPortal, Mambo, MediaWiki, e107, PHP-Nuke, Mdpro, moodle, Joomla, phpMyChat, Wordpress, eXtreme-Fusion, Zencart, Webspell, zenphoto, Bigace, etomite, TYPOlight, TYPO3, C.R.E Loaded, Magento, MyBB, QuickCart, Bugzilla, Mantis, CMS [url=]made[/url] simple, DokuWiki, Serendipity, QuickCMS, Virtuemart+joomla, Jaws, Relay, PhpGetView, eFront, Dokeos, Claroline, eGroupWare, SilverStripe, osDate).

Za cenę niecałych 60 zł brutto rocznie to niemal niemożliwe, tym bardziej, że VIPServ.org dodatkowo cechuje stabilność i elastyczny support dostępny 24 h/dobę, 7 dni w tygodniu.
Zapraszamy Was do korzystania z oferty :)
Do tej pory zaufały nam firmy:
[Obrazek: ba8f3d67d4c5751550c2e96c1b891279.png] [Obrazek: 75e3045616aabad0f35e2c9a391086bd.png] [Obrazek: aef5cb23a217e7eec1acfd179b82f5dd.gif] [Obrazek: b975330ce133e4c25cd891b6a1f35a7a.png] [Obrazek: a359b5ae486ee00524a2ced7b8904e41.gif][Obrazek: 72d4e9cb30164297dc3def4ff3e615a4.gif] [Obrazek: 5b7b86f7c6accec50962903b76305f22.jpg]
Nie żebym kablował, ale ostatnio zauważyłem przyrost użytkowników, którzy ślą do mnie PW z "prośbą" o podanie kodu zniżkowego, bo nie mają postów. Ignoruje takie wiadomości, ale to jest dosyć męczące (wiem, wiem - na razie nie ma dziesiątek, setek, tysięcy tych wiadomości, ale kilka już było).
Jak to rozwiązać - no chyba się nie da, ale post taki informacyjny.

Sorry za odkop.
(16.06.2011, 22:30)XemiX napisał(a): [ -> ]Nie żebym kablował, ale ostatnio zauważyłem przyrost użytkowników, którzy ślą do mnie PW z "prośbą" o podanie kodu zniżkowego, bo nie mają postów.

Prosimy o zgłaszanie nam tego typu sytuacji (mail administracja@mybboard.pl, ewentualnie PW do któregoś z adminów albo moderatorów).

Zniżki na hosting są przeznaczone dla naszych stałych i wartościowych użytkowników - dzieląc się nimi z byle kim sami na tym tracimy, bo ogólnodostępny kod promocyjny się dewaluuje, a firmy nie będą skore udzielać znacznych zniżek jeżeli każdy będzie mógł z nich skorzystać. Dlatego jeżeli zauważycie gdzieś w czeluściach internetu, że nasz kod został upubliczniony, albo dowiecie się, że ktoś wszedł w jego posiadanie w niewłaściwy sposób - informujcie nas o tym.
Widzę, że szybko reagujecie, bo konta tych userów są już zablokowane.
Też miałem dwukrotny przypadek prośby o kod zniżkowy na PW dla naszej firmy.

PS. Te banerki firm pod postem DamYan chyba nie są wszystkie aktualne, chociaż może mi się tylko tak wydaje.
Chciałem tylko powiedzieć, że fajnie ,że coś takiego zorganizowaliście. Pewnikiem w przyszłości skorzystam.

Z ciekawości - jakieś korzyści myboard.pl też z tego ma?
proste zniżki - więcej userów - wieksze prawdopodobieństwo że zainstaluja skrypt mybb